• Finnish (FI)
  • English (UK)
Main menu

Sutjakat internetsivut
on luotettava ja toimiva valinta.
Tekemämme sivustot ovat helppokäyttöisiä
ja räätälöidään aina asikkaalle.
Tekemiimme sivustoihin saatte aina takuun
ja tarjoamme mahdollisuuden ylläpitosopimukseen!

Toteutamme laadukkaat ja mobiiliystävälliset internetsivustot, Facebook sivut sekä verkkokaupat

Suunnittelemme ja toteutamme internetsivut yritykselle, tapahtumalle, tuotteelle tai mille tahansa niitä tarvitsetkin. Kotisivut toteutetaan ammattitaidolla teidän tarpeitanne vastaaviksi niin ominaisuuksilta, sisällöltä kuin ulkonäöltäänkin. Kaikki toteuttamamme internetsivut sisältävät täyden tyytyväisyystakuun, joka kattaa työmme jäljen sopimamme mukaisesti.

Rakennamme internetsivut käyttämällä helppokäyttöistä julkaisujärjestelmää tai verkkokauppaohjelmistoa (esimerkiksi Joomla, Concrete5, Drupal, WordPress, Moodle, OpenCart, PrestaShop). Julkaisujärjestelmä mahdollistaa teidän päivittää sivujen sisältöä tekstinkäsittely ohjelmista tutuilla työkaluilla. Mikäli ette halua paneutua internetsivujen ylläpitoon tai sisällön muokkaamiseen, voimme tehdä ylläpitosopimuksen, jolla me päivitämme ja ylläpidämme internetsivusi puolestasi.

Toteutamme myös mobiililaitteille soveltuvat sivustot!
Joomla verkkosivustot

Useimmiten käytämme Joomlaa internetsivujen toteutukseen. Se on useasti palkittu sisällönhallintajärjestelmä (CMS, Content Management System). Suomessa puhutaan usein myös julkaisujärjestelmästä, jolla tarkoitetaan samaa asiaa.

Joomlalla voi rakentaa verkkosivustoja ja muita tehokkaita verkkosovelluksia.

Arvioimme kuitenkin jokaisen sivuston tapauskohtaisesti ja valitsemme aina kyseiseen sivustoon parhaiten sopivan sovelluksen.

OpenCart verkkokaupat

Toteutamme verkkokaupat yleensä Opencart verkkokauppasovelluksella. Opencart on ilmainen ja tehokas avoimen lähdekoodin verkkokauppaohjelmisto.

Se sopii laajennettavuutensa ansiosta useimpiin verkkokauppoihin. Ominaisuuslista on pitkä ja se on usein räätälöitävissä täysin asiakkaan tarpeita vastaavaksi.

Käytämme Opencartia useimmiten verkkokaupoissa, mutta jokaisen projektin yhteydessä arvioimme onko se paras vaihtoehto juuri kyseiseen kauppaan ja teemme valinnan aina tapauskohtaisesti.

Tuki mobiililaitteille

Nykypäivänä mobiililaitteet ovat kasvattaneet suosiota internetin päätelaitteina ja tämä on hyvä ottaa huomioon sivustoa tehdessä. On myös selvästi nähtävillä, että tämä tulee olemaan suuntaus myös tulevaisuudessa.

Toteutamme mobiilitoiminnallisuudet tekemällä sivustoista responsiivisia, eli ne mukautuvat käytetyn päätelaitteen mukaisesti. Sutjakan sivuson tästä hyvä esimerkki ja ylempänä oleva kuva antaa käsityksen kunka se tapahtuu. Voitte myös itse testata sivustoamme kaventamalla selainta, jolloin näette kunka sivusto mukautuu selaimen koon mukaisesti.

Hinnoittelu

Jokainen tekemämme sivusto on räätälöity asiakkaan tarpeiden mukaiseksi, joten emme voi kertoa kiinteää hinnoittelua.

Sivuston hinta riippuu monesta asiasta, kuten graafisen suunnittelun toteutuksesta ja siihen panostamisesta, sivuston laajuudesta ja toiminnallisuuksista

Parhaiten saatte tietoa hinnasta pyytämällä meiltä tarjouksen sivuston toteutuksesta. Todella yksinkertaisen käyntikorttisivuston hinta lähtee 150€:sta, mutta yleensä sivustojen hinnat ovat 500-1500€:n haarukassa.

Mainittuihin hintoihin lisätään alv.24%.

Joomla sivustot .psd tiedostosta

Toteutamme mainostoimistojen suunnittelemat internetsivut heiltä saatavan .psd tiedoston "leiskan" mukaisesti. Eli lyhyesti ilmaistuna teemme kuvasta toimivan internetsivuston.

Useimmiten teemme sivustot käyttämällä Joomla julkaisujärjestelmää.

Facebook sivut

Suunnittelemme ja toteutamme yrityksille myös Facebook sivuja sekä niihin liittyviä sovelluksia.

Tekemämme kotisivut sisältävät aina mm. seuraavat ominaisuudet:

  • Julkaisujärjestelmän tai verkkokauppasovelluksen (Joomla, Concrete5, Drupal, WordPress, Moodle, OpenCart tai Prestashop), mikäli et vaadi toisin
  • Teknisesti hakukoneoptimoidut sivut (erikseen sovittaessa teemme myös laajemmat optimoinnit)
  • Laajan kävijäseurannan (Google Analytics), joka antaa tietoa sivustosi kävijöistä
  • Tyylikkään, selkeän ja nopean lopputuloksen
  • Helpon päivitettävyyden sekä laajennettavuuden
  • Helpon hallintapaneelin, jolla asiakas voi muokata sivuston sisältöjä.
  • Ohjeistuksen sivuston käyttöön.
  • Tyytyväisyystakuun, joka kattaa työmme tehdyn sopimuksen mukaisesti
  • Mahdollisuuden ostaa kiinteällä vuosihinnoittelulla toimiva ylläpitosopimus sivuston tietoturvan varmistamiseksi.